Hinnasto ja palvelut

SONOSCRUB-ultraääni-ihonpuhdistus 85 €

Ihon syväpuhdistus Sonoscrub-ultraäänilaitteella. Poistaa ihon epäpuhtaudet – myös meikin jäämät. Soveltuu kaikille ihotyypeille.

SONOSCRUB-ultraääni-ihonpuhdistus alle 18v. 70 €

Ihon syväpuhdistus Sonoscrub-ultraäänilaitteella. Tämä hoito on tarkoitettu teini-ikäisille. Hinnassa huomioitu nuoriso-alennus.

CATIO VITAL LIFTING-veitsetön kasvojenkohotus pitkä hoito 115 €

”Kasvojen kuntosali” eli lihasjumppaa kasvoille. Hoidon aikana lihaksia stimuloidaan Catio Vital – laitteella, joka aktivoi kasvojen lihaksia. Hoito häivyttää väsymyksen merkkejä ja kiinteyttää ihoa palauttaen sen upean kirkkauden.

Sarjahoito, minimisuositus 4 hoitokertaa, joista ensimmäinen pidempikestoinen hoitokerta  115 € ja kolme seuraavaa kertaa 65 €/hoito. Sarjahoitona 1 kerta viikossa 4 viikon ajan.

CATIO VITAL LIFT EXPRESS-hoito 85 €

Kuukausittainen Catio Vital Lift-hoito (kts. ylle), sarjahoidon jatkumona.

CATIO VITAL YOUTH-kosteuttava ja nuorentava hoito 115 €

”Ihon nuorennuskuuri”. Hoidon aikana ihoa aktivoidaan Catio Vital-laitteen dynaamisella ionisaatiomenetelmällä, jonka ansiosta aktiiviaineet imeytyvät syvälle ihoon. Hoito virkistää, kosteuttaa ja tasoittaa ihon väriä. Häivyttää juonteita ja antaa kasvoille nuorekkaan hehkun.

Sarjahoito, minimisuositus 4 hoitokertaa, joista ensimmäinen pidempikestoinen hoitokerta  115 € ja kolme seuraavaa kertaa 65 €/hoito. Sarjahoitona 1 kerta viikossa 4 viikon ajan.

CATIO VITAL YOUTH EXPRESS-hoito 85 €

Kuukausittainen Catio Vital Youth-hoito (kts. ylle) sarjahoidon jatkumona.

KUNINGATARHOITO: CATIO VITAL YOUTH JA LIFTING yhdessä 140€

Kuningatarhoidossa yhdistyy Catio Vital Youth – ja Lift – hoidot (kts. ylle). Hoito voidaan toteuttaa myös yksittäisenä hoitokertana, kun ihosi kaipaa satunnaista piristystä esim. ennen tärkeitä juhlia.

CATIO CLEAN-kasvohoito 30 min. 45 €

Ihon pikainen syväpuhdistus Catio Clean-laitteella, joka puhdistaa ja poistaa kuona-aineita Thermoclean-elektrodin avulla. Pehmittää ja kosteuttaa ihoa. Sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille.

EYE LIFTING -Näkyvästi nuorekkaampi ja kimmoisampi silmänympärysiho  50E

Silmänympärystän tehohoito häivyttää juonteita ja ” harakanvarpaita”,napakoittaa veltostunutta ihoa,poistaa turvotusta sekä vaalentaa tummia silmänalusia.

MARY COHR-erikoiskasvohoidot:

BEAUTE AROMATIQUE 95 €

Aromaattinen kasvohoito eteerisillä öljyillä. Kosteuttaa, ravitsee sekä virkistää ihoa ja mieltä. Sopii erityisesti kuivalle iholle.

AGE FIRMING 95 €

UUTUUSHOITO väsyneelle,sressaantuneelle ja veltostuneelle iholle.Nuorentaa kasvonpiirteitä,poistaa turvotusta,kohottaa ,virkistää ja kiinteyttää.Kokonaisvaltainen hoito kasvoille,kaulalle ja decolleteelle.

AGE REPAIR 95 €

Hoito ikääntymisen merkkejä vastaan. Elävöittää, kiinteyttää ja tasoittaa ihoa. Tehoaineena mm. aktiivinen C-vitamiini, joka uudistaa soluja tehokkaasti.

DERMO PEELING 95 €

Hedelmähappohoito, joka elävöittää ja kiinteyttää ihoa sekä poistaa väsymyksen merkkejä.

Kahden erityyppisen kuorinta-ainevaihtoehdon vuoksi sopii kaikille, myös herkälle iholle.

IMEYTYSKASVOHOITO 85 €

Hoidon aikana ihoon imeytetään kaksi tehoseerumia, jotka parantavat ihon omaa toimintaa. Hoidon vaikutuksesta ihon oma toimintakyky paranee.

Sarjahoito: 1-4 viikon välein 75 e, 4. viikon jälkeen 85 e.

RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS yht. 40€

– vain ripset tai kulmat 25 €

MARY COHR PEDI PEELING-uudistava ja elvyttävä jalkojen kauneuskäsittely

Kolmivaiheisessa hoidossa jalat kuoritaan sekä tehokkaalla kemiallisella kuorinnalla että mekaanisesti,jonka jälkeen jalkoja hellitään täyteläisellä voiteella ja rentouttavalla hieronnalla.                                                40E

Täydellinenhoito ennen juhlia tai lomaa!

VAHAUKSET:

-sääret tai reidet 35 €
-kainalot  25 €
-viikset tai leuka 15 €

INTIALAINEN PÄÄNHIERONTA 45 €

Hieronta poistaa lihasjännitystä pään alueella ja virkistää verenkiertoa. Nopea rentoutus arjen keskellä.

MANICURE 40 €

Hoito käsien iholle ja kynsille. Hoitoon sisältyy kynsinauhojen hoito, käsien hieronta ja kynsien lakkaus.